• Op zoek naar een deskundig voor kopersbegeleiding bij uw huis?
 • Schaduwofferte nodig voor calculaties? Bekijk onze werkwijze ►
 • Tijdwinst in hoeveelheden bepaling? GEOiD ►

  GEOiD   GEOiDlogo

  Sinds 2013 is Spotts! Bouwkundig Adviesbureau B.V. geaccrediteerd dealer van GEO software in de BeNeLux.

  GEO Software gemaakt door professionals voor professionals in: utiliteitsbouw, woningbouw, GWW, projectontwikkeling, bouwadviesbureau, vastgoedbeheer, ingenieursbureau, gemeentelijke- en rijksinstelling, afbouw, installatiebedrijven, stofferingsbedijven, dakdekkers ,facilitaire organisaties en dienstverlening.

  Meten, berekenen, visualiseren en beheren

  Met de GEOiD software bepaalt u eenvoudig en snel hoeveelheden en visualiseert deze. De tijdbesparing ten opzichte van de traditionele methode is gemiddeld 80%. U bepaalt hoeveelheden vanuit digitale tekeningen (bmp, jpeg, plt, pdf, 2- en 3D dxf, dwf of dwg formaat) of traditioneel vanaf papieren tekening met behulp van de bekende GEO:LAT-meetpen.

  METEN IS WETEN

  Daarom levert GEOiD u een pakket aan functionele extra’s waarmee informatie eenvoudig en transparant beheerd kan worden.

  GEOiDplaatje

  Wat u kunt met 80% tijdsbesparing

  Om te beginnen heeft u meer tijd voor scherpere offertes, houdt u de calculatiekosten binnen de perken en hebt u meer tijd om de risico’s in kaart te brengen.

  Met GEOiD bespaart u niet alleen tijd tijdens het bepalen van hoeveelheden, u wint er ook tijd mee in andere deelgebieden. Wat te denken van het hoeveelhedenoverleg waarbij u à la minuut de hoeveelheden en herkomst ervan kunt reproduceren. Of de projectleider die met de grafische weergave zijn verhaal kracht kan bijzetten. Op naar het volgende agendapunt dan maar?

  Praktisch doordachte software

  Want u heeft niets aan ballast. De GEOiD functionaliteiten zijn optimaal afgestemd op uw dagelijkse praktijk. De meet- en bewerkingsfuncties spreken voor zich en dragen bij aan het intuïtieve karakter van de software. Met het resultaat kunt u vele kanten op. Zo kunt u het resultaat kopiëren of exporteren naar uw spreadsheet of begrotingsprogrammatuur, filteren totaliseren, afdrukken of opslaan als DXF, DWG of MS Excel werkmap.

  Samenwerken in GEOiD stijl

  Want de informatie wordt getoond zoals de auteur het bedoeld heeft, waardoor een heldere communicatie mogelijk wordt en beslissingen gedragen worden door feiten. Met de zeer toegankelijke GEOiD-Viewer, levert u informatie op een presenteerblad aan. Professioneel? Absoluut, maar nog leuker om te doen!

  WAT DE GEOiD SOFTWARE SUITE U BIEDT

  • Intuïtieve werkwijze;
  • MS Windows XP looks en feel;
  • Navigatiedeelvenster à la MS Outlook;
  • Project georiënteerd;
  • Import van bmp, jpeg, plt, pdf, 2- en 3D dxf, dwf of dwg formaat tekeningen;
  • Meten met de muis op uw beeldscherm;
  • Geavanceerde meetstaat waarin de hoeveelheden getoond worden inclusief de dynamische koppeling met de grafische objecten;
  • GEOiD-Menu voor versnelde bediening van (meet)functies;
  • Uitgebreide filter, sorteer en totaliseermogelijkheden;
  • Presentatiemodule om grafische en hoeveelhedeninformatie overzichtelijk op één A-4tje te kunnen weergeven;
  • Opslag als MS Excel werkmap;
  • Opslag als DXF of DWG bestand;
  • Aansluitmogelijkheid voor de GEO:LAT digitizer om ook vanaf papieren tekening te kunnen meten
  • GEOiD-Viewer t.b.v. het definiëren, verzenden en uitpakken van Webprojecten.
  • Taalkeuze: Chinees, Engels, Duits, Frans, Nederlands en Spaans.

   

  Past onze spraakmakende GEOiD software ook u?

  GEO biedt u diverse mogelijkheden om te beoordelen of de GEOiD software inspeelt op uw dagelijkse praktijk. Zo kunt u de GEOiD software downloaden en gratis uitproberen, of u neemt deel aan een gratis informatieochtend of middag bij GEO waarin u vanaf uw eigen tekeningen werkt. Bel nu voor het maken van een afspraak met Spotts! Bouwkundig Adviesbureau BV op 076-5151292.

   

   

 • Bouwtekening laten maken? We doen het graag voor u ►
 • Bouwkundig advies nodig bij het bouwen van een huis of bedrijfsruimte? Bekijk de mogelijkheden ►

U wilt een succesvol project. Kwaliteit laat zich op verschillende wijze uiten. Fraaie vormgeving, degelijkheid, een kostentechnisch interessant bouwwerk. Het optimum wordt meestal gezien in een resultaat met al deze kwaliteiten. Wij dragen er zorg voor dat vanaf planvorming en ontwerp een sterk concept wordt neergezet met gedegen bouwkundig advies.

Zeer belangrijk onderdeel in onze complete dienstverlening voor het oprichten van gebouwen in de woning- en utiliteitsbouw is het bouwkundig advies. Elk project krijgt de juiste aandacht. Bouwen gaat veel verder dan het ontwerpen van gevels en plattegronden. Ontwerp is een zeer belangrijk onderdeel van het proces. De eisen die u als opdrachtgever stelt zullen dan ook gevarieerd zijn. Wellicht is comfort voor u een belangrijk aandachtpunt, voor een ander is rendement weer belangrijker. Welke kant het ook uit gaat voor de verschillende facetten van uw project, we denken graag met u mee. Het is onze taak uw belangen te behartigen bij de vertaling van wensen naar concrete plannen. Techniek is naast vormgeving een zeer belangrijk aspect voor een goed resultaat.

Communicatie

Voor de totstandkoming van een ontwerp dat aansluit bij het gebruik en de beleving van de uiteindelijke gebruiker is communicatie van groot belang. Wij hechten zeer veel waarde aan een open communicatie met u als opdrachtgever. De opdrachtgever wordt nauw betrokken bij de totstandkoming van het ontwerp.

Budgetgericht werken

Gedurende de verschillende fasen van het ontwerpproces wordt telkens het budget in het oog gehouden. Tijdens het ontwerpproces krijgen gedachten de vrije loop maar parallel worden bouwkosten scherp in beeld gehouden. Naarmate het ontwerpproces vordert komen ontwerp en budget steeds dichter bij elkaar om uiteindelijk tot een passend ontwerp bij een passend budget te vinden.

Planning

Juiste fasering, afspraken en organisatie zorgen voor een helder traject welke duidelijkheid schept over de te verwachten start en afronding van uw bouwproject. U wordt uitstekend op de hoogte gehouden van de voortgang zodat u zicht en grip houdt op uw project. Bouwtechnisch sterk Heldere keuzes in constructie en uitvoering, materiaal en toepassing leiden tot een sprekend ontwerp en dragen bij aan een effectief budgettair gunstig ontwerp. Juiste keuzes zorgen voor gewenste dimensies van constructies, uitstraling en de duurzaamheid van het gebouw.

Second opinion

In elke fase van het traject kunnen wij instappen en u bijstaan. Bouwtechnisch advies bieden, bouwkundig ontwerp, bouwkundige oplossingen in geval van problemen of bouwbegeleiding bij uitvoering tot aan de oplevering.

Spotts Bouwkundig Adviesbureau

Spotts! Bouwkundig Adviesbureau B.V.
Postbus 2027
4800 CA BREDA
 
T: 076 - 7631474
E: info@spotts.nl
 
► meer contactgegevens