• Tijdwinst in hoeveelheden bepaling? GEOiD ►

  GEOiD   GEOiDlogo

  Sinds 2013 is Spotts! Bouwkundig Adviesbureau B.V. geaccrediteerd dealer van GEO software in de BeNeLux.

  GEO Software gemaakt door professionals voor professionals in: utiliteitsbouw, woningbouw, GWW, projectontwikkeling, bouwadviesbureau, vastgoedbeheer, ingenieursbureau, gemeentelijke- en rijksinstelling, afbouw, installatiebedrijven, stofferingsbedijven, dakdekkers ,facilitaire organisaties en dienstverlening.

  Meten, berekenen, visualiseren en beheren

  Met de GEOiD software bepaalt u eenvoudig en snel hoeveelheden en visualiseert deze. De tijdbesparing ten opzichte van de traditionele methode is gemiddeld 80%. U bepaalt hoeveelheden vanuit digitale tekeningen (bmp, jpeg, plt, pdf, 2- en 3D dxf, dwf of dwg formaat) of traditioneel vanaf papieren tekening met behulp van de bekende GEO:LAT-meetpen.

  METEN IS WETEN

  Daarom levert GEOiD u een pakket aan functionele extra’s waarmee informatie eenvoudig en transparant beheerd kan worden.

  GEOiDplaatje

  Wat u kunt met 80% tijdsbesparing

  Om te beginnen heeft u meer tijd voor scherpere offertes, houdt u de calculatiekosten binnen de perken en hebt u meer tijd om de risico’s in kaart te brengen.

  Met GEOiD bespaart u niet alleen tijd tijdens het bepalen van hoeveelheden, u wint er ook tijd mee in andere deelgebieden. Wat te denken van het hoeveelhedenoverleg waarbij u à la minuut de hoeveelheden en herkomst ervan kunt reproduceren. Of de projectleider die met de grafische weergave zijn verhaal kracht kan bijzetten. Op naar het volgende agendapunt dan maar?

  Praktisch doordachte software

  Want u heeft niets aan ballast. De GEOiD functionaliteiten zijn optimaal afgestemd op uw dagelijkse praktijk. De meet- en bewerkingsfuncties spreken voor zich en dragen bij aan het intuïtieve karakter van de software. Met het resultaat kunt u vele kanten op. Zo kunt u het resultaat kopiëren of exporteren naar uw spreadsheet of begrotingsprogrammatuur, filteren totaliseren, afdrukken of opslaan als DXF, DWG of MS Excel werkmap.

  Samenwerken in GEOiD stijl

  Want de informatie wordt getoond zoals de auteur het bedoeld heeft, waardoor een heldere communicatie mogelijk wordt en beslissingen gedragen worden door feiten. Met de zeer toegankelijke GEOiD-Viewer, levert u informatie op een presenteerblad aan. Professioneel? Absoluut, maar nog leuker om te doen!

  WAT DE GEOiD SOFTWARE SUITE U BIEDT

  • Intuïtieve werkwijze;
  • MS Windows XP looks en feel;
  • Navigatiedeelvenster à la MS Outlook;
  • Project georiënteerd;
  • Import van bmp, jpeg, plt, pdf, 2- en 3D dxf, dwf of dwg formaat tekeningen;
  • Meten met de muis op uw beeldscherm;
  • Geavanceerde meetstaat waarin de hoeveelheden getoond worden inclusief de dynamische koppeling met de grafische objecten;
  • GEOiD-Menu voor versnelde bediening van (meet)functies;
  • Uitgebreide filter, sorteer en totaliseermogelijkheden;
  • Presentatiemodule om grafische en hoeveelhedeninformatie overzichtelijk op één A-4tje te kunnen weergeven;
  • Opslag als MS Excel werkmap;
  • Opslag als DXF of DWG bestand;
  • Aansluitmogelijkheid voor de GEO:LAT digitizer om ook vanaf papieren tekening te kunnen meten
  • GEOiD-Viewer t.b.v. het definiëren, verzenden en uitpakken van Webprojecten.
  • Taalkeuze: Chinees, Engels, Duits, Frans, Nederlands en Spaans.

   

  Past onze spraakmakende GEOiD software ook u?

  GEO biedt u diverse mogelijkheden om te beoordelen of de GEOiD software inspeelt op uw dagelijkse praktijk. Zo kunt u de GEOiD software downloaden en gratis uitproberen, of u neemt deel aan een gratis informatieochtend of middag bij GEO waarin u vanaf uw eigen tekeningen werkt. Bel nu voor het maken van een afspraak met Spotts! Bouwkundig Adviesbureau BV op 076-5151292.

   

   

 • Bouwtekening laten maken? We doen het graag voor u ►
 • Schaduwofferte nodig voor calculaties? Bekijk onze werkwijze ►
 • Op zoek naar een deskundig voor kopersbegeleiding bij uw huis?
 • Bouwkundig advies nodig bij het bouwen van een huis of bedrijfsruimte? Bekijk de mogelijkheden ►

Bouwmanagement, esthetische begeleiding en kwaliteitsbewaking zijn tijdens het bouwproces belangrijke taken waarin wij u vertegenwoordigen. Aansluitend op het traject van de bouwplanontwikkeling en het verzorgen van werktekeningen en de benodigde vergunningen kunnen we zorgen voor een goed verloop van de bouwperiode. Dit bestaat uit het leggen en onderhouden van contacten met aannemers en onderaannemers, het toezien op de juiste uitvoering van het bouwplan, het verdedigen van uw overige belangen gedurende de bouw en een goede afronding van uw project.

Aanbesteding - Prijs- en contractvorming

Een goede voorbereiding is het halve werk, dit leidt tot een soepel bouwtraject zonder onaangename verrassingen. We dragen zorg voor een correcte aanbesteding. Voor elk project zoeken we geschikte aannemers om tot een succesvol bouwproject te komen voor een concurrerende prijs. Hiervoor schrijven we een STABU bestek.

Esthetische begeleiding

We zien er op toe dat de afgesproken kwaliteit en bouwwijze wordt gehandhaafd. Een goed resultaat op te leveren met u als tevreden opdrachtgever. We zorgen ervoor dat het ontwerp tot in de kleine details op juiste wijze wordt uitgevoerd. Wij bewaken het ontwerp dat bij uw programma van eisen en uw budget aansluit en vertegenwoordigen wij u als opdrachtgever gedurende de bouw.

Vertegenwoordiging opdrachtgever.

Om met de deur in huis te vallen, we waken sterk voor laksheid. Als zeer gemotiveerd team zien we het als onze taak een project in gang te houden. Met het fiat van u als opdrachtgever houden we als onafhankelijk bureau alle partijen op scherp.

 

Bouwmanagement

Management van het project start uiteraard al bij het vaststellen en ontwikkelen van een visie. Daarvoor bent u bij ons in goede handen. Gedurende het definitief ontwerp en de bouwvoorbereiding is het relevant dat de juiste partijen worden betrokken bij uw project. Tevens moet er een inschatting worden gemaakt of het project als geheel wordt aanbesteed of dat er mogelijkheden liggen kosten te besparen door deelopdrachten. Hierbij is het relevant dat er met de juiste motivatie wordt gehandeld en u wordt geadviseerd door een onafhankelijke partij.

Spotts Bouwkundig Adviesbureau

Spotts! Bouwkundig Adviesbureau B.V.
Postbus 2027
4800 CA BREDA
 
T: 076 - 7631474
E: info@spotts.nl
 
► meer contactgegevens