• Schaduwofferte nodig voor calculaties? Bekijk onze werkwijze ►
 • Op zoek naar een deskundig voor kopersbegeleiding bij uw huis?
 • Tijdwinst in hoeveelheden bepaling? GEOiD ►

  GEOiD   GEOiDlogo

  Sinds 2013 is Spotts! Bouwkundig Adviesbureau B.V. geaccrediteerd dealer van GEO software in de BeNeLux.

  GEO Software gemaakt door professionals voor professionals in: utiliteitsbouw, woningbouw, GWW, projectontwikkeling, bouwadviesbureau, vastgoedbeheer, ingenieursbureau, gemeentelijke- en rijksinstelling, afbouw, installatiebedrijven, stofferingsbedijven, dakdekkers ,facilitaire organisaties en dienstverlening.

  Meten, berekenen, visualiseren en beheren

  Met de GEOiD software bepaalt u eenvoudig en snel hoeveelheden en visualiseert deze. De tijdbesparing ten opzichte van de traditionele methode is gemiddeld 80%. U bepaalt hoeveelheden vanuit digitale tekeningen (bmp, jpeg, plt, pdf, 2- en 3D dxf, dwf of dwg formaat) of traditioneel vanaf papieren tekening met behulp van de bekende GEO:LAT-meetpen.

  METEN IS WETEN

  Daarom levert GEOiD u een pakket aan functionele extra’s waarmee informatie eenvoudig en transparant beheerd kan worden.

  GEOiDplaatje

  Wat u kunt met 80% tijdsbesparing

  Om te beginnen heeft u meer tijd voor scherpere offertes, houdt u de calculatiekosten binnen de perken en hebt u meer tijd om de risico’s in kaart te brengen.

  Met GEOiD bespaart u niet alleen tijd tijdens het bepalen van hoeveelheden, u wint er ook tijd mee in andere deelgebieden. Wat te denken van het hoeveelhedenoverleg waarbij u à la minuut de hoeveelheden en herkomst ervan kunt reproduceren. Of de projectleider die met de grafische weergave zijn verhaal kracht kan bijzetten. Op naar het volgende agendapunt dan maar?

  Praktisch doordachte software

  Want u heeft niets aan ballast. De GEOiD functionaliteiten zijn optimaal afgestemd op uw dagelijkse praktijk. De meet- en bewerkingsfuncties spreken voor zich en dragen bij aan het intuïtieve karakter van de software. Met het resultaat kunt u vele kanten op. Zo kunt u het resultaat kopiëren of exporteren naar uw spreadsheet of begrotingsprogrammatuur, filteren totaliseren, afdrukken of opslaan als DXF, DWG of MS Excel werkmap.

  Samenwerken in GEOiD stijl

  Want de informatie wordt getoond zoals de auteur het bedoeld heeft, waardoor een heldere communicatie mogelijk wordt en beslissingen gedragen worden door feiten. Met de zeer toegankelijke GEOiD-Viewer, levert u informatie op een presenteerblad aan. Professioneel? Absoluut, maar nog leuker om te doen!

  WAT DE GEOiD SOFTWARE SUITE U BIEDT

  • Intuïtieve werkwijze;
  • MS Windows XP looks en feel;
  • Navigatiedeelvenster à la MS Outlook;
  • Project georiënteerd;
  • Import van bmp, jpeg, plt, pdf, 2- en 3D dxf, dwf of dwg formaat tekeningen;
  • Meten met de muis op uw beeldscherm;
  • Geavanceerde meetstaat waarin de hoeveelheden getoond worden inclusief de dynamische koppeling met de grafische objecten;
  • GEOiD-Menu voor versnelde bediening van (meet)functies;
  • Uitgebreide filter, sorteer en totaliseermogelijkheden;
  • Presentatiemodule om grafische en hoeveelhedeninformatie overzichtelijk op één A-4tje te kunnen weergeven;
  • Opslag als MS Excel werkmap;
  • Opslag als DXF of DWG bestand;
  • Aansluitmogelijkheid voor de GEO:LAT digitizer om ook vanaf papieren tekening te kunnen meten
  • GEOiD-Viewer t.b.v. het definiëren, verzenden en uitpakken van Webprojecten.
  • Taalkeuze: Chinees, Engels, Duits, Frans, Nederlands en Spaans.

   

  Past onze spraakmakende GEOiD software ook u?

  GEO biedt u diverse mogelijkheden om te beoordelen of de GEOiD software inspeelt op uw dagelijkse praktijk. Zo kunt u de GEOiD software downloaden en gratis uitproberen, of u neemt deel aan een gratis informatieochtend of middag bij GEO waarin u vanaf uw eigen tekeningen werkt. Bel nu voor het maken van een afspraak met Spotts! Bouwkundig Adviesbureau BV op 076-5151292.

   

   

 • Bouwkundig advies nodig bij het bouwen van een huis of bedrijfsruimte? Bekijk de mogelijkheden ►
 • Bouwtekening laten maken? We doen het graag voor u ►

Spotts! verzorgt voor elke fase in het bouwproces bouwkundig tekenwerk voor particuliere als bedrijfsmatige opdrachtgevers. Veelal starten we met schetstekeningen om de ideeen verder gestalte te geven. Deze schetstekeningen worden verder uitgewerkt naar voorlopig en definitieve ontwerptekeningen, vergunningtekeningen, bestektekeningen, werktekeningen en bouwkundige details.

Nieuwbouwplannen?

Spotts! verzorgt tekenwerk voor elke fase. Plannen kunnen snel veranderen maar zonder goede basis is het niet mogelijk de juiste keuzes te maken. We werken permanent met een team van bouwkundig ingenieurs aan een bouwkundige uitwerking welke aansluit op actuele bouwtechnieken, bouwkosten en de expertise van opdrachtgevers en betrokken bouwers. De uitvoering is een dynamisch proces waarin wij met ons bouwkundig tekenwerk sturen op een optimaal eindresultaat.

Verbouwplannen?

Verbouw is in veel gevallen een complexere materie dan nieuwbouw. Voor een gedegen ontwerp in vorm en technische uitvoering werken wij altijd aan accuraat bouwkundig tekenwerk van de bestaande situatie. Bestaande tekeningen helpen ons bij de totstandkoming echter is het correct digitaliseren van de bestaande omgeving van groot belang. Dit voorkomt kostenverhoging en doorlooptijd van het project.

Aandacht voor uw project

Elke fase verdient de juiste aandacht en behandeling. Aan de basis van de succesvolle uitvoering van een project ligt zorgvuldig bouwkundig tekenwerk. Met een grondige kennis van het bouwbesluit gaan we effectief te werk.

Spotts Bouwkundig Adviesbureau

Spotts! Bouwkundig Adviesbureau B.V.
Postbus 2027
4800 CA BREDA
 
T: 076 - 7631474
E: info@spotts.nl
 
► meer contactgegevens